1. Hvad går opgaven ud på?

Der er stor forskel på opgaver. Er det noget, der kan klares af to-tre mand, eller kræver det et helt hold – f.eks. hvis du skal have bygget en scene eller sat borde og stole op til flere tusinde mennesker? Det er også vigtigt at overveje, om opgaven kræver særlige kompetencer som f.eks. kørekort til stor lastbil. Jo mere, du ved om opgaven, jo nemmere kan vi hyre det rigtige mandskab.

2. Hvor lang tid tager opgaven?
Det kan selvfølgelig være svært at vurdere, men jo mere info du har om opgaven og evt. udstyr, der skal sættes op eller flyttes, jo hurtigere kan vi estimere, hvor mange folk du skal bruge.

3. Hvem er kontaktperson?

Skal vores ansatte kontakte dig eller en anden, når de ankommer på stedet? Hvis de skal bruge særligt udstyr eller bygge en scene op, skal der være en, der instruerer dem i, hvor udstyret skal stå. Med en fast kontaktperson sparer du både tid – og i den lange ende måske også penge.

4. Husk sikkerhedsudstyr

Hvis der skal flyttes tunge ting eller f.eks. anvendes gaffeltruck, kræver det særligt sikkerhedsudstyr og -instruktioner. Det er dit ansvar som arrangør, at der er de fornødne sikkerhedsforanstaltninger på stedet. Det er også dit ansvar som arrangør, at stedet har forsikring mod personskade.