Mano Event

Hvis du har behov for hjælp til at planlægge og afvikle et event, henviser vi til vores søsterselskab Mano Event. De har mange års erfaring med projektledelse for kunder som Stella Polaris, Soundvenue og Apropos Live.

Mano Event varetager hele processen fra idé- og konceptudvikling frem til afvikling, oprydning og evaluering. Siden 2005 har vi stået for produktion og afvikling af events, festivaler, receptioner og firmafester. Vi kan hjælpe, når du skal arrangere et event, både når du har brug for hjælp i den indledende fase med idéer, overblik og produktionsplanlægning og når eventet skal udføres og afvikles.

Vi sørger for, at din event eller din fest bliver til virkelighed, og vi håndterer både store festivaler, lokale byfester, konferencer mm. Vi hjælper med mange forskellige ting – at bygge scener, sørge for lys og lyd eller koordinere hele indsatsen, så du kan koncentrere dig om andre ting. Med over 15 års erfaring fra kulturbranchen, har vi styr på at både teknikken og det praktiske.

Vores eventkoordinatorer kan lejes på dags-, time- eller projektbasis, så det passer med den del af processen, du har brug for. Vi har mange års erfaring med tilladelser fra offentlige myndigheder, sikkerhedsgodkendelser, beredskabsplaner, placering af sponsortelte, barer, aktiviteter, VIP service, backstage- og pressehåndtering. Alt hver der skal til for at få et arrangement til at forløbe gnidningsfrit/forløbe uden problemer/køre på skinner, så både planlæggere, publikum, sponsorerer, kunstnere og crew er glade.

Læs mere om Mano Event.

Mano Event kan bl.a. hjælpe med:

  • Firmafester og Kick off

  • Turné, festivaler og koncerter

  • Planlægning og koordinering af lys, lyd og pyroteknik

  • Logistisk planlægning

  • Konferencer og underholdning